Wieringer Skuutje WR60

Het oudste nog varende vissersschip van Nederland.

2018 Zeilen voor landrotten

161023   Logo SSWR60   transparant (Custom)Zeilen voor landrotten 2018

 
Ben je jong en enthousiast en zou je wel eens willen leren zeilen? Ben je ouder en vraag je je af of je je nog thuis zal voelen op het water? Ben je een landrot en heb je altijd al willen leren zeilen? Heb je altijd al eens op een platbodem willen varen?
Pak dan nu je kans!
Komende zomer wordt er op het Wieringer Skuutje WR60 een cursus gegeven speciaal voor diegenen die geen of nauwelijks mini image1zeilervaring hebben.
Speciaal voor deze groep worden er op het Skuutje op dagen in het weekend in mei, juni en juli een 6- tot 8-tal bijeenkomsten van 2 tot 3 uur georganiseerd.
Het maximaal aantal deelnemers is 6. De kosten voor deelname aan alle bijeenkomsten bedraagt € 60,-.
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan vrijblijvend aan bij Tjeerdo Wieberdink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-20 13 53 37) 
Deze activiteit is uitdrukkelijk niet bedoeld voor personen die al zeilervaring hebben. Deze zijn van harte welkom op de vaarmomenten die de werkgroep 'Reilen & zeilen met het Skuutje' wekelijks al organiseert, meestal op de donderdagavond.
Meld je daarvoor aan bij Hans Zijm, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-10 51 58 35.
 
Intussen hebben de eerste cursisten de opleiding gevolgd. De ervaringen zijn te lezen in het artikel "2018 Zeilcursus voor landrotten"  Indien u alsnog geinteresseerd bent kunt u contact opnemen met voornoemde personen. Bij genoeg aanmeldingen bestaat de mogelijkheid om te komen tot een tweede cursus in het vaarseizoen 2019.